HTML

Ez egy újabb videó

Szürrealisztikus baromságok, avagy magukat normálisnak gondoló fiatalok hétköznapjai egy mobiltelefon szemszögéből. Ha másolni szeretnéd azt, ami itt történik, akkor semmire sem lesz szükséged, csak egy pár szétálló kapafogra, elborult pillanatokra és egy körülbelül 4-5 éves mobiltelefonra. Ne keressetek se kronológiai, se időrendi sorrendet, se logikát, se mély mondanivalót. Ezek pusztán a kietlen tájon elveszejtett tények, egy baráti társaság elkótyavetyélt percei. Vannak minékünk állandó szereplőink, főszereplőink és mellékszereplőink. Ja, egyébként pedig FIGYELJETEK, mert előfordulhatnak SZÓKIMONDÓ szövegek. Ímmel-ámmal....

Ez nekünk a bázisunk

Friss topikok

Plüssmalacok csődülete a városligeti liberálvályú tövében

2010.02.15. 15:00 weekthor

Ne tessék meglepődni olvasván a hülye címet. Egyáltalán nem öncélú polgárpukkasztásról van itt szó, hanem csupán a magyar rögvalóság egyes tényezőiről. Ilyen például az, amikor néhány parasztember fog néhány malacot vidéken, fölviszi azokat az nagy székes fővárosunkba, ahol aztán köréjük rajzanak a városlakók és nagyokat csodálkoznak rajtuk. Mármint a malacokon. Mert, hogy azok szőrösek voltak. A kicsik is és a nagyok is. A kicsik egyébként fölöttébb cukorkák, ennivalók, incifincik voltak. De tényleg! Amolyan szőrös plüssmalacok. Szóval ezeket lehetett vakargatni a Városligetben néhány hete a Mangalicafesztiválon. Őrület, nem?

Mivel a legutolsó bejegyzés egészen pontosan 10 napja született, ami közeli és egyébként jó kapcsolatot ápoló testvérek között is alulról nyaldossa a másfél hetet, ezért indokoltnak tűnt az, hogy a mindent elsöpörni készülő jogos népharagnak elejét vegyük. Gondoltunk egy nagyot: kerüljön fel több videó egy adott témában. S lám, így is lett! Amit másfél sorral feljebb megígértem, azt bámulatosan rövid határidőn belül be is tartom!

Szóval... a plüssmalacok! Bármennyire is aranyosnak mutatkoztak a plüssmalacok, attól még nem voltak hajlandóak lecsatlakozni az anyjuk csecseiről. Tulajdonképpen integrálták magukat az anyamalac pocakjára. Ez pedig ugye rövid ideig nyújt eleinte tartósnak hitt élvezetet. Továbbálltunk, s mit láttunk?! A következő karámban egy afroamerikai frizurát viselő malac rendkívül elevennek tűnt. Már amennyiben annak lehet nevezni, hogy nem csak feküdt, hanem állt....

 
Amikor az ember azt hinné, hogy a szőrös plüsskaka mutogatásán túl lejjebb már nem lehet merészkedni, akkor az élet szinte (szó szerint) az orrunk elé dörgöli az újabb pikantériákat. Ezt természetesen maga az ember szolgáltatja. Előre kell bocsájtanom, hogy az akció sikertelenül végződött. Tudniillik az akció, amely azt a célt szolgálta, hogy egy mangalica-malac látványára kiéhezett hős urbánus lény orrhegyén csillogó takonygyantáját lencsevégre kaphassuk. Pedig mi mindent megtettünk, ám a technika(i korlátaink) és a körülmények keresztbe tettek nekünk.


Végül pedig képzeljétek el azt, amikor a fickó orrhegyéről elindul a nyúlós massza és jó 20-30 centi hosszan (! nem vicc !) leng az orra végén, s egy óvatlan pillanatban elegánsan lecsöppen valamelyik malac hátára.

Most még én is rosszul lettem....
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyujabbvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr361760301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása