HTML

Ez egy újabb videó

Szürrealisztikus baromságok, avagy magukat normálisnak gondoló fiatalok hétköznapjai egy mobiltelefon szemszögéből. Ha másolni szeretnéd azt, ami itt történik, akkor semmire sem lesz szükséged, csak egy pár szétálló kapafogra, elborult pillanatokra és egy körülbelül 4-5 éves mobiltelefonra. Ne keressetek se kronológiai, se időrendi sorrendet, se logikát, se mély mondanivalót. Ezek pusztán a kietlen tájon elveszejtett tények, egy baráti társaság elkótyavetyélt percei. Vannak minékünk állandó szereplőink, főszereplőink és mellékszereplőink. Ja, egyébként pedig FIGYELJETEK, mert előfordulhatnak SZÓKIMONDÓ szövegek. Ímmel-ámmal....

Ez nekünk a bázisunk

Friss topikok

BKV ellenőrök pécsi rokonai - Sopronban

2010.01.13. 11:11 weekthor

Az ember néha képes akár saját magát is beskatulyázni olyannyira, hogy minden további nélkül elhiszi azt, hogy egyedül csak őt és csakis a közvetlen környezetében érheti olyan inzultus, amely több évre meghatározhatja személyiségének fejlődését.Ilyen például az, ha megbasszák megbüntetik a buszon. Bizony. Mert, hogy az ellenőr-féle emberek nem csak Budapesten élnek, s nem csak a fővárosban ugranak elő bármelyik bokorból, a legváratlanabb időpontokban, így hozva zavarba a gyanútlan áldozatot, hanem Sopronban is! Mi épp egy ilyen akció kellős közepébe csöppentünk. Izgalmunkban azt sem tudtuk, hol vagyunk. Sopronban? Vagy Pécsett? Vagy Sopronban?

 

Szólj hozzá!

Címkék: bkv busz sopron volt fesztivál ellenőrök helló ez itt egy újabb videó

A bejegyzés trackback címe:

https://egyujabbvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr661668846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása