HTML

Ez egy újabb videó

Szürrealisztikus baromságok, avagy magukat normálisnak gondoló fiatalok hétköznapjai egy mobiltelefon szemszögéből. Ha másolni szeretnéd azt, ami itt történik, akkor semmire sem lesz szükséged, csak egy pár szétálló kapafogra, elborult pillanatokra és egy körülbelül 4-5 éves mobiltelefonra. Ne keressetek se kronológiai, se időrendi sorrendet, se logikát, se mély mondanivalót. Ezek pusztán a kietlen tájon elveszejtett tények, egy baráti társaság elkótyavetyélt percei. Vannak minékünk állandó szereplőink, főszereplőink és mellékszereplőink. Ja, egyébként pedig FIGYELJETEK, mert előfordulhatnak SZÓKIMONDÓ szövegek. Ímmel-ámmal....

Ez nekünk a bázisunk

Friss topikok

Fagyhalálhoz közeli kaland a községatyák árnyékában

2010.02.18. 14:39 weekthor

Márpedig a címet olvasva bátran ki merem jelenteni, hogy rossz az, aki rosszra gondol. Nem gatyákról, hanem atyákról van szó a legújabb bejegyzésben, amely ezúttal (is) szigorúan próbál frissnek hatni - legalább annyiban, hogy téli témáról van szó. Nagy testvérünk hasábjain már hírt adhattam az életem későbbi folyását nagyban meghatározó és mindenféleképpen a sziklaszilárd-szerű megkeményedés útjára terelő élményéről. Történt vala, hogy Tordason randiztam a helyi politikai elittel, miután egy bokorba kapaszkodva sikerült kimásznom egy hóval borított árokból. Annyira megrémültem az Isten (helyrajzi szempontok szerint: Budapest) háta mögötti kalandtól, hogy a szorgos községatyák késő esti tanácskozása közben a maroktelefonom markolászása jelenthetett csak némi megnyugvást az egyébként kihalt községháza előcsarnokában, halljában, esetleg kevésbé teátrálisan: előszoba-konyhájában. Figyelem: a titkos fölvétel készülte idején is igyekezett titkos maradni, így föltétlen HANGOSÍTSÁTOK FEL a hangszórókat, ha hallani szeretnétek bármit is. Lééccive'!

Szólj hozzá!

Címkék: tél állásinterjú bevetés tordas helló ez itt egy újabb videó

A bejegyzés trackback címe:

https://egyujabbvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr31769057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása